amunt

El Jordi i la Rosa, plantant la llavor de Ca la Rectora

Una Parella Apassionada per l'Agricultura i la Sostenibilitat

El Jordi i la Rosa, el motor de Ca la Rectora
El Jordi i la Rosa, el motor de Ca la Rectora

Immersos en el món de l'agricultura i la sostenibilitat des de fa més de dues dècades, el Jordi i la Rosa són han dedicat la seva vida a aquesta passió compartida. Amb una experiència conjunta de 25 anys.

El seu projecte agrícola  vol ser  un exemple de  compromís amb l'entorn. Es caracteritza per ser un projecte integrador en constant evolució, amb valors claus com la regeneració del sòl, l'aplicació de l'economia circular i la formació com a eixos centrals.

El Jordi, ha après les subtileses de la terra al llarg dels anys. La seva experiència en el terreny l'ha convertit en un entès en la producció de cereals i farratge  utilitzant mètodes que respecten la naturalesa i preserven la fertilitat del sòl.

D'altra banda, la Rosa es dedica a les tasques administratives i de formació. La seva destresa en aquestes àrees és fonamental per assegurar que el projecte funcioni de manera eficient i que es pugui compartir el seu coneixement amb altres. La seva tasca no només consisteix a gestionar els aspectes logístics del negoci, sinó també a oferir  punts de trobada on es generi coneixement .

Fruit del seu agraïment ,  el Jordi i la Rosa volen aportar el seu granet d'arena   per donar valor al territori i a les persones que l'habiten .