amunt

Som pagesos

Oferim cereals i farratges

Aquí a Ca la Rectora, estem connectats amb la terra, som pagesos que estimem i respectem la terra que treballem.

Oferta temporada 2024

 Cereals ecològics a l'engròs: 

  • Ordi Eco
  • Espelta Eco
Farratges ecològics format bala petita i gran
  • Festuca 
  • Alfals
  • Palla

Posa't en contacte amb nosaltres per aconseguir aquests productes de qualitat i proximitat.

Cereals i farratges ecològics

Cultivem cereals i farratges ecològics a l'engròs, respectant les temporades de cultiu i els cicles naturals. Ho fem apreciant els avantatges que aporta l'agricultura ecològica pel nostre entorn i la seva biodiversitat. A més, servim a productors/es i ramader/es de proximitat, enfortint l'economia circular del nostre territori i enriquint el teixit del sector primari .

Els nostres productes estàn certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica.

   

Ca la Rectora

Portem 25 anys treballant aquesta terra que estimem tant i ara estem emocionats d'anunciar un nou projecte. Estem a punt d'iniciar uns aula de formació i un espai d'aprenentatge on el punt de partida és la terra, i  a partir d'ella s'obre un univers d'aprenentatges que construirem entre tots .

Ens podeu trobar a Ivars d'Urgell, un bell racó de Lleida on hem de destacar el valor ornitològic de la zona no tan sols pel llac interior d'aigua dolça més gran de Catalunya, l'estany d'Ivars i Vilasana, sinó també per l'enciclopedia mural

Us podeu allotjar al Niu de l'estany , una masia de tàpia  centenària totalment reformada situada a l'espai natural de l'Estany d'Ivars i Vila-sana. Casa amb molt bones vistes, que disposa de totes les comoditats per al viatger.

Us convidem a visitar-nos i descobrir tot el que ofereix Ca la Rectora i el seu entorn.