amunt

Espai d'Aprenentatge amb una mirada holística

Formacions i activitats lúdiques relacionades amb la terra

Ens agradaria informar-vos que el Jordi i la Rosa tenim previst obrir un nou i emocionant espai d'aprenentatge aquí a Ca la Rectora, i aquest espai està destinat a tothom, especialment a les escoles i a la comunitat local. Volem que us sentiu com a casa mentre exploreu les meravelles de la terra i aprenem tots junts sobre la seva cura.

Què farem?

El saber és infinit i tot està interrelacionat.

En un puny de terra hi pot haver història, matemàtiques, química, biologia , tecnologia, poesia, arquitectura, art... I és des d’aquest punt de vista  holístic que ens queda molt per aprendre i ho volem fer amb tots vosaltres , compartint els nostres coneixements , nodrint-nos dels existents i generant-n’hi de nous .

Ca la rectora vol ser per tots nosaltres un espai de compartir, de gaudir, de créixer, de donar valor i d’estimar.

Aquest espai està concebut com un viver experimental, on també es puguin implementar nous coneixements ja siguin organitzatius, científics i tecnològics.

El futur és ara, la robòtica, la intel·ligència artificial ja són una realitat, com ho implementem a l'agricultura i gestionem la incertesa a nivell econòmic, social i laboral que generen?

Tenim la vocació d'impulsar la bioeconomia circular, una manera de viure i treballar en harmonia amb la natura. Aquí, compartirem coneixements i valors perquè tothom pugui apropar-se a la terra i a les pràctiques que podem dur a terme per impulsar l'autoregeneració i la sobirania energètica del territori. 

 

Podeu posar-vos en contacte per concertar una visita o bé demanar entrar en la llista de difusió per whatsapp on periòdicament rebreu les noves activitats que oferirem  a Ca la Rectora.

La terra ens crida i estem disposats a escoltar-la i cuidar-la. Us esperem a Ca la Rectora per ser part d'aquesta gran història.